Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане предна дясна гума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
    Гледахме ги днес, ама се отказахме да ги пипаме за сега, че много неща станаха наведнъж - малко глътка въздух. На следващото влизане в бокса и тях ще ги сменяме. Прав си, че много вроятно от там да е, защото са пипани от някой от предишните собственици и е направена някаква доработка - има подложени някакви гитенаксови шайби, предполагам за уплътняване, защото според майстора като се поразбият и там се получава луфт и започва да похлопва в дупките. А иначе биалетките на първо четене са добре и няма причина да е от тях.
    ами аз незнам дали се продават нови,но си провери а и при мен са доработвани и аз ги сложих пак потропва ма много леко засега няма да я пипам моята
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

имах същия проблем с скърцането и смених долен носач......доста скъп...сега жсичко е ок никакво скърцане.

Comment

re

преди седмица и при мене се случи така.на място въртя волана и скърца здраво.прегледахме колата оказа се че скърца шарнира на долният носач,майстора взе една спринцофка напълни я със масло и смаза шарнира.вече седмица никакъв проблем
        156 2,4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Boriio Покажи съобщение
          преди седмица и при мене се случи така.на място въртя волана и скърца здраво.прегледахме колата оказа се че скърца шарнира на долният носач,майстора взе една спринцофка напълни я със масло и смаза шарнира.вече седмица никакъв проблем
          Щом е скърцал значи е влязла вода и камъчета и яде ябълката след време ще трябва да го смениш.Това е временно решение и само за скърцането(личен опит).
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Скърцане и при мен имаше на легнали полицаи и на някои дупки и смених горните носачи с нови .Сега всичко е наред
            Alfa Romeo 156 SW 2.0 TS-155.hp
            Аlfa Romeo 33 1.7 i.e

Comment

и на мен е така. долен десен носач тряя да сменям пак. на 15 000 км е. повече никви скъпи боклуци. намерих си по 122 лева носача и само такива ши праскам на колата вече. колкото издържи толко.

Comment

Открих че на волана на 166 има една гумена втулка.Понякога при навиване на волана скърца и тя.

Comment

Working...
                X